Firewall, Protecţie DDoS, CDN şi multe altele

Asigurați-vă disponibilitatea serviciilor şi aplicaţiilor Web prin atenuare şi protecţie DDoS în timp real.

Protecție și Analiză în Timp Real a traficului și activității WEB.

Denial of Service se afla în topul surselor de pierderi financiare. Scopul unui atac Denial-of-Service este să întrerupă activităţile unei afaceri prin oprirea operaţiuniilor de pe siteul, email sau aplicaţiile web. Acest lucru se poate întâmpla prin atacarea serverelor sau reţelei care găzduieşte aceste servicii, sau suprasolicitarea resurselor cheie cum ar fi: lăţimea de bandă, timp de procesare şi memorie.

DDoS Protection
Protecţie la Cheie

Protecţie DDoS pentru Aplicaţii Web mai simplu ca niciodată, gestionarea şi raportarea în timp real a atacurilor de către echipa noastră de ingineri.

Managed Firewall
EDGE Firewall

Prin utilizarea sistemelor de prevenire și analizare a atacurilor, traficul malefic este blocat la nivel de rețea fără să aducă daune clienților.

Active Monitoring
Monitorizarea Vulnerabilităților

Sistemele de auto vindecare, analizează și izolează vulnerabilitățile și conținutul malefic pe toate serverele și în rețeaua iHost.

Protecţie DDoS SSL trafic
1-Click SSL

Accelerarea şi securizarea traficului prin tehnologia SSL care adaugă un nivel de securitate şi performanţă doar cu un click.

Protecţie DDoS şi restricţionare după reguli
Restricționare Avansată

Posibilitate extinsă de restricționare după Timp, IP adresă, Zonă geografică și tipul de conexiune către servere sau aplicaţii.

Reguli şi Configurări per Utilizator
Configurări per Utilizator

Filtre și liste personalizare pentru fiecare cont, precum și crearea propriilor reguli de sortare și gestionare a corespondenței.

Un atac cibernetic de tip DoS (Denial of Service) sau DDoS (Distributed Denial of service) este o încercare de a face resursele unui calculator/server să fie indisponibile utilizatorului. Deşi mijloacele şi obiectivele de a efectua acest atac sunt variabile, în general acest atac reprezintă eforturile concentrate a unei sau a mai multor persoane de a preveni un website sau serviciu de a funcţiona eficient. Reţelele noastre sunt filtrate activ la 3 nivele: Upstream, Core, Distribution. Sistemul nostru de Detectare şi Prevenire a Atacurilor de Reţea captează şi loghează tot traficul negativ şi în cele din urmă este analizat de reguli special concepute (layer 3 – 7) prin sistemele de filtrare Firewall/IPS cu cea mai mică rată de eroare. Prin protecție DDoS de la iHost eşti protejat şi primeşti:

Check Monitorizare permanentă şi de protecţie faţă de atacurile DDoS.
Check Rapoarte şi Încheieri de către specialişti.
Check Protecţia împotriva atacurilor Denial of Service.
Check Protecţia împotriva atacurilor Distributed Denial of Service.
Check Protecţia împotriva ICMP atacuri.
Check Protecţia împotriva TCP / SYN / ACK / UDP atacuri.
Check Protecţia împotriva TCP / UDP Flood.
Check Protecţia împotriva HTTP GET / URL Flood.
Check Protecţia împotriva atacurilor Smurf şi Spoofing.
Check Protecţia împotriva atacurilor DNS Poisoning.
iHost utilizează cele mai moderne soluţii de protecţie din clasa A de la CISCO şi soluţii de găzduire şi gestionare a traficului de la CITRIX şi ZEUS. Parteneri strategici fiind operatorii de servicii CloudFlare şi Incapsula.

Dacă ai întrebări, sau ai nevoie de o soluţie mai avansată, avem experți care te pot ajuta. Întreabă acum! Sau te sunăm noi când îţi este comod!